Utilizamos cookies para garantir que lhe proporcionamos a melhor experiência no nosso website Se continuar a utilizar este website, assumimos que está satisfeito com ele. A nossa Politica de Privacidade

close
Split Top Rotating Column Alembic Still Premium @ Karolinka, Czech Republic

Alambique de Cobre com Coluna Rotativa Premium @ Karolinka, República Checa

Directamente de CZ @Regrann_App de @mydlinkakarolinka - Každý den pracuji s éterickými oleji a vím mnoho o jejich výrobě, kvalitě i využití. O mnoho méně jsem toho ale věděla o hydrosolech. Někdy před více než rokem jsem se díky aromaterapeutce Marii dostala k tak překvapivým materiálům, týkajícím se výroby hydrosolů- tedy květinových vod, že to od základu změnilo můj pohled na ně, respektive na ty kupované, které používám. Mé alchymistické duši to smozřejmě nedalo spát a začala jsem studovat základy destilace i chemii hydrosolů, učila se anatomii, život a metabolismus rostlin, radila se s Martinem Žufánkem i jinými specialisty přes destilování.... a teď nastala ta chvíle kdy se můj sen o jejich výrobě stal skutečností. Vzrušeně rozbaluji obrovskou krabici, odendavám vrstvu za vrstvou, až se objeví lesklý kousek a mé prsty se jemně dotknou studeného kovu. Září jako slunce. Aby ne, putovala téměř tři tisíce kilometrů, až z města Tuído ve slunném Portugalsku, kde mi jí vyrobili. Po dlouhém čekání a dlouhé cestě je konečně tu! V mé mýdlové laboratoři stojí měděná destilační kolona, stejná, jakou používali odedávna alchymisté! Dostává jméno Alshshifa' هذا الشفاء , tedy arabsky uzdravení. Teď se začneme seznamovat a já mohu konečně své teoretické znalosti uplatnit v praxi.
Um grande obrigado aos rapazes de Iberian Coppers @iberiancoppers ! O meu Alambique chegou em segurança e brilha como o sol quente de Portugal ? Eu já a adoro!


» Alambique de Cobre com Coluna Rotativa Premium

» Óleos Essenciais e Hidrolatos no Mundo

Convidamo-vos a todos a consultar os nossos equipamentos em info@copper-alembic.com

No topo
Menu
Fechar
Carrinho
Fechar
Voltar
Conta
Fechar